CJC vrea să închirieze două spații comerciale din Spitalul Județean

0
161
Echipaj SMURD în fața UPU a SCJU Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

Consiliul Județean Constanța vrea să inițieze o licitație pentru închirierea a două spații comerciale din Spitalul Județean. Mai întâi, însă, consilierii județeni trebuie să proiectul de hotărâre inițiat în acest sens.

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a inițiat un proiect de hotărâre pentru aprobarea închirierii, prin licitație publică, pentru cinci ani, a unor spații cu destinația de activități comerciale, din incinta Spitalului Clinic Județean Constanța. Ele au făcut obiectul unor contracte de închiriere cu aceeași destinație (comerț cu amănuntul al produselor alimentare și nealimentare), dar durata acestora a expirat, în prezent fiind neexploatate. Unul din spații este situat la Intrarea vizitatori, iar al doilea, la intrarea în Policlinica 1.

Conform raportului de evaluare realizat de S.C. Primoval S.R.L., prețul minim de pornire a licitației pentru primul spațiu comercial este de 8,15 euro/mp util/lună (39,6mp utili), iar pentru cel de-al doilea, 8,70 euro/mp util/lună (22,75mp utili). Chiria se va achita în lei, la cursul B.N.R. din data emiterii facturii.

Licitația va fi inițiată doar dacă miercuri, 21 aprilie a.c., consilierii județeni vor aproba acest proiect de hotărâre.

În cazul în care aleșii județeni vor vota pentru aprobarea închirierii, criteriile de atribuire a contractelor sunt: cel mai mare nivel al chiriei (40%), capacitatea economico-financiară a ofertantului (40%), asumarea  respectării obligațiilor relevante din domeniul mediului și social (10%) și asumarea respectării tuturor obligațiilor în calitate de chiriaș, cât și pentru activitățile comerciale desfășurate (10%).

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.