Aprilia Residence se extinde. Societatea mai ridică un bloc cu patru nivele în Mamaia Nord

0
868

Cei care au deja investiții imobiliare în Mamaia Nord își doresc să ridice din ce în ce mai multe construcții, deoarece acestea sunt foarte profitabile. Cei de la Aprilia Residence care au ridicat deja un bloc în Mamaia Nord, doresc să mai construiască un imobil cu patru nivele.

Agenția pentru Proiecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire imobil locuinte colective P+4E+spatii tehnice” (casa scarii si lift) și împrejmuire teren propus a fi amplasat în orasul Navodari, zona Mamaia Nord, strada T13 nr. 7.

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mun. Constanta, str. Unirii nr. 23 şi la Aprilia Residence SRL, cu sediul in orasul Navodari, strada D2 nr. 30, jud. Constanta, în zilele de luni-vineri, între orele 9,00 – 13,00. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.