Aprilie, plin de restricții de circulație în zona Poligonului Babadag unde se execută trageri cu muniție de război

0
182
Trageri cu muniție de război în Poligonul Babadag. FOTO Prefectura Tulcea

În perioada 5-9, 13-16 și 19-22 aprilie, între orele 08.00-23.00, în poligonul Babadag situat între localitățile Enisala și Sălcioara pe DJ222, se execută trageri cu muniție de război ziua și noaptea, conform adresei Ministerului Apărarii Naționale – Unitatea Militară 02025 Babadag.

În această situație, circulația pe DJ222 între localitatea Enisala și localitatea Sălcioara va fi restricționată. Pătrunderea în perimetrul poligonului se va face doar cu aprobarea șefului pazei poligonului. Pentru rezolvarea unor situații de urgență se va lua legatura în mod obligatoriu cu Centrul secundar de Pregătire pentru luptă Babadag la numerele de telefon 0240/562805: 0745736741.

În vederea respectării măsurilor de siguranță a tragerilor, pentru buna desfășurare a activităților în perioada și la intervalele orare mai sus menționate recomandăm să se folosească ca ruta alternativă de circulație între localitatea Babadag și localitatea Salcioara ruta: BABADAG – DN 22 – localitatea CEAMURLIA DE JOS – localitatea JURILOVCA – DJ222 – localitatea SALCIOARA (și retur).

Nerespectarea recomandărilor prezentate mai sus pot duce la consecințe grave de care Unitatea Militară nu se face răspunzatoare. Nerespectarea recomandărilor prezentate mai sus poate duce la consecințe grave de care Unitatea Militară 02025 nu se face răspunzatoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.