Aproape 1 miliard de lei vechi, “evaporaţi” dintr-o sală de jocuri din Constanţa! Oamenii legii au ajuns cu ancheta la unul dintre indivizii care a jefuit casa de amanet Concret

0
3584
foto cu rol ilustrativ

Sălile de jocuri atrag tot soiul de caractere, şi nu vorbim doar despre clienţi, ci, în anumite cazuri, şi despre angajaţi! O angajată a unei săli de jocuri din zona CET a fost depistată cu o lipsă în gestiune de aproape un miliard de lei!

Angajata sălii de jocuri Magnum de pe bulevardul Aurel Vlaicu a fost descoperită, pe data de 4 septembrie, ca având lipsă în gestiune suma de 98.518 lei. A fost sesizată Poliţia, care a deschis dosar pentru delapidare. Situaţia este însă mai complicată decât o “banală” delapidare, iar asta pentru că suma este foarte mare, deci se prezumă că banii nu au dispărut într-o singură zi, iar declaraţiile femeii au deschis o nouă pistă ce duce spre un individ cunoscut ca având antecedente penale. Este vorba, conform surselor noastre, despre Gabriel Boca. Acesta ar fi determinat-o pe femeie, după cum susţine aceasta, să scoată bani cu repetiţie din gestiune. Individul ar fi folosit banii pentru a juca la “păcănele”, promiţându-i femeii că îi va restitui pe măsură ce va câştiga.

Numele lui Boca se leagă de mai multe infracţiuni comise de-a lungul timpului: jaful de la casa de amanet Concret, din 2013, când hoţii au plecat din unitate cu 100.000 de lei şi bijuterii, dar şi bătăi pe plajă, în acelaşi an “de graţie”. Iată că Boca revine în atenţia oamenilor legii şi nu este exclus ca acesta să ajungă, din nou, după gratii.

M.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.