Aproape o tonă de porumb cumpărat la negru și o autoutilitara cu care era transportat, confiscate de jandarmii constănțeni

0
1066
Autoutilitara și porumbul. FOTO IJJ Constanța

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, aflați în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu, pe centura localității Medgidia, au observat cinci TIR-uri staționate într-o zonă întunecoasă. În apropiere era o autoutilitară și în jurul acesteia mai multe persoane. Părând o activitate suspectă, jandarmii au intervenit și au identificat cinci bărbați.

Oamenii legii i-au luat la întrebări în legătură cu activitatea pe care o desfășoară la acea oră târzie, conducătorul autoutilitarei a afirmat că a cumpărat porumb, de la alte TIR-uri care au fost oprite anterior. Când au apărut jandarmii, încerca să achiziționeze porumb și de la autotrenurile staționate. Unul dintre șoferii de TIR a confirmat că i-a vândut doi saci de porumb, dar ulterior şi-a schimbat declarația.

Fiind o activitate suspectă, jandarmii au percheziționat autoutilitara și au descoperit 18 saci de porumb și un cantar electronic. În saci era o cantitate totală de aproximativ 800 kg de porumb.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul jandarmeriei, unde s-au întocmit acte de constatare, cantitatea de porumb a fost predată în custodie unei societăți comerciale, iar autoutilitara a fost lăsată în custodie suspectului până la clarificarea aspectelor legale de către autoritățile competente.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.