Stau sau nu în frig pacienții în Spitalul de Pneumoftiziologie din Palazu?

0
1118
Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța. FOTO: DSP Constanța

Un cititor FocusPress ne-a sesizat că la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța se oprește căldura din când în când, mai ales noaptea, probabil pentru economie. Directorul medical al unității sanitare neagă acest lucru, declarându-ne chiar că este prea cald în saloane.

„La Spitalul de Pneumoftiziologie Palazu acum i-a apucat economia și opresc căldura, mai ales pe timpul nopții! Am soția internată acolo și îmi plânge la telefon că nu mai poate de frig. Săptămâna trecută era ok cu căldura acolo. Acum… Dacă și la un spital pentru plămâni se face chestia asta, nu știu ce să mai spun“, ne-a transmis un constănțean.

Am încercat să vorbim cu managerul unității medicale din Palazu Mare, dr. Erdin Borgazi, dar acesta nu se află în Constanța. Însă, ne-a răspuns directorul medical al spitalului, dr. Ariadna Petronela Fildan, care a solicitat o verificare în toate saloanele după ce a aflat reclamația, iar apoi a revenit pentru a contrazice informația primită la redacție.

„S-au verificat toate saloanele și toți pacienții au spus că este cald și chiar stau cu ușile deschise, pentru că unora le este prea cald. Chiar acum s-a intrat efectiv în toate saloanele și nimeni nu a reclamat nimic. Există un program bine stabilit de căldură, centrala termică pornește la fiecare două ore“, ne-a declarat dr. Petronela Fildan.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.