Constănţenii din zona Stadion, fără apă caldă şi căldură

0
190
Apă caldă. FOTO Cătălin SCHIPOR

Societatea Termoficare Constanţa SRL anunţă că, având în vedere demararea lucrărilor de modernizare a rețelei termice de transport, lucrări ce se desfășoară în cadrul proiectului „Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din Municipiul Constanța-Etapa 1”, începând cu data  de 3.12.2022, ora 08:00, se va opri furnizarea energiei termice către punctele termice: PT 102,103,104,106.

Zona afectată de această oprire: zona Stadion.

Pe durata executării acestor lucrări toți consumatorii arondați la punctele termice menționate nu vor beneficia de apă caldă de consum si încălzire.

“Oprirea furnizării energiei termice este solicitată de către executanții lucrărilor tehnologice de înlocuire a conductelor vechi în scopul modernizării și a creșterii calității serviciului de termoficare în sistem centralizat. Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioada de circa 11 ore.

Vă mulțumim de întelegere și ne cerem scuze consumatorilor noștri afectați de aceste lucrări tehnologice. Dispecerat NON-STOP: 0241 616 792″, au transmis reprezentanţii Termoficare Constanţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.