Aproximativ 300 de tulceni au fost testați în ultimele 24 de ore

0
212
Teste de laborator

Ieri, în județul Tulcea, echipe mixte de control au verificat zonele aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase ale unităților de alimentație publică. Au fost aplicate opt sancțiuni în sumă de 8.000 de lei în ceea ce priveşte respectarea legislaţiei pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor COVID-19.

Potrivit informaţiilor furnizate de către reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică județene, 287 de teste au fost efectuate ieri. Din persoanele testate până în prezent au fost confirmate 597 de persoane, care au fost internate pentru a primi tratament. Din fericire, doar 27 de decese au fost înregistrate până acum.

La această dată, 135 de persoane sunt încă internate sau izolate la domiciliu, din care 65 internate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea – Secția de Boli Infecțioase, 42 izolate la domiciliu, iar 435 persoane au fost declarate vindecate. 442 de persoane se află, încă, în carantină la domiciliu.

„Vă rugăm să nu uitați de 0800800358 – linia verde la care puteți primi informații despre situațiile legate de COVID-19. Programul de funcționare al liniei verde este de zilnic, între orele 08.00 și 23.00. Tulcenii sunt rugați să apeleze numărul unic de  urgență 112 doar pentru situații de urgență!“, au transmis reprezentanții Instituției Prefectului Județului Tulcea.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.