Festivalul de la Mamaia va renaște. A fost obținut certificatul de înregistrare la OSIM

0
466
Festivalul de muzică Mamaia - Foto: Telegrafonline

Președintele PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, în urma demersurilor făcute de acesta în calitate de vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța, a obținut înregistrarea la OSIM a certificatului de înregistrare a mărcii nr.R113293 pentru marca ”Festivalul Național de Muzică Ușoară Mamaia”.

În cursul zilei de marți, 8 septembrie, a.c., a fost publicară decizia înregistrării mărcii înscrisă în registrul mărcilor cu nr.113293 a Festivalului Național de Muzică Ușoară Mamaia, valabilă până la data 30.04.2030.

Lucrurile bune se întâmplă doar celor ce știu să aștepte!.Acest demers este un lucru extraordinar și de referință atât pentru Constanța cât și pentru România. Reînnoirea mărcii Festivalului de la Mamaia, este o dovadă că lucrurile reintra în normal și viața culturală constănțeană capăta culoare de la nuanța de gri de până acum, ca urmare a neimplicării autorităților județene. M-am implicat crezând în acest obiectiv și am fost convins că Festivalul de la Mamaia trebuie să își găsească locul în sufletele noastre si locul pe scena Teatrului de Vară din Mamaia care va fi reabilitat. Această marcă a festivalului fusese pierdută de autoritățile județene și era pregătită să ia drumul intereselor private, ale firmelor oportuniste ce au simțit importanta deținerii acestei mărci. Ca urmare a inițiativei și a demersurilor mele, azi, posesorul mărcii ”FESTIVALUL NAȚIONAL DE MUZICĂ UȘOARĂ MAMAIA”, este Consiliul Județean Constanța. Greu, dar nu imposibil, Festivalul de la Mamaia va renaște pe scena Teatrului de Vară din Mamaia care l-a consacrat. Așa să ne ajute Dumnezeu.” a declarat Claudiu Palaz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.