Aproximativ 40 de construcții ilegale sunt amplasate pe malul lacului Siutghiol

0
1427

După ce mai multe terase din Constanța au fost demolate pentru că nu aveau autorizație acum a venit rândul construcțiilor amplasate ilegal pe malul lacului Siutghiol. Felicia Ovanesian, City Managerul orașului de la malul mării, a precizat la începutul acestei luni că a început eliberarea lacului Siutghiol de toate construcțiile amplasate ilegal. Municipalitatea are acest drept prin Legea 50 și iată că administrația locală nu a ezitat să o pună în aplicare.

Administrația liberală de la Constanța e pusă pe fapte mari. Vrea ca totul să se facă conform legii și iată că până acum au venit și cu exemple. Toți cei care și-au construit ilegal terasele, în municipiul Constanța, au fost nevoiți să le demoleze. Acceași situație este și în ceea ce privește construcțiile de pe malul lacului Siutghiol.

Polițiștii locali au identificat 38 de construcții (pontoane) ridicate fără forme legale pe malul lacului Siutghiol. Toți proprietarii au primit somații pentru desființarea construcțiilor ilegale, iar până în acest moment, un proprietar s-a supus deja somației primite și a demolat pontonul. Ceilalți urmează să le dezafecteze în perioada următoare.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.