Arafat despre elevii fără mască: ”Contează ce au auzit copiii acasă. Cine refuză, să fie scos pe hol”

0
413
Raed Arafat

Raed Arafat a vorbit la Digi24 despre purtatul măștii de către elevi. Șeful DSU spune că va conta foarte mult ce au auzit copiii în casă în ultimele 6 luni de la părinții lor, de la anturajul lui.

Arafat spune că este nevoie de reguli clare, iar un elev care refuză să poartă mască să fie dat afară din clasă și să stea pe hol.

”La început va fi greu să impui regulile. Regulile trebuie impuse, nu neapărat cu pedepse. Trebuie impuse cu fermitate și să i se spună elevului. „Nu vrei să porți mască, ieși din clasă, așteaptă pe hol. Când porți mască intri în clasă, pentru că îți pui colegii în pericol. Va conta foarte mult ce au auzit copiii în casă în ultimele 6 luni. De la părinții lui. Ce a auzit copilul de la anturajul lui. Dacă elevul a fost expus o perioadă negației și a auzit că totul e o glumă, masca e glumă și nu trebuie să o porți, poate că la început va fi mai greu la școală, dar aici trebuie impuse niște reguli clare. Copiii trebuie să simtă că la școală trebuie respectate regulile”, a precizat șeful DSU.

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.