ARBDD a demarat procedura de nominalizare a punctelor de debarcare și a centrelor de primă vânzare

0
197
Pescuit în Delta Dunării. FOTO Mihaela Giuglea

Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD) Tulcea a anunțat agenții economici interesați că s-a demarat procedura de nominalizare a punctelor de debarcare și a centrelor de primă vânzare care vor funcționa în anul 2021 în perimetrul RBDD și în zonele limitrofe.


Potrivit prevederilor art. 20 și art. 21 din Ordinul nr. 126/807/2017 pentru aprobarea Normelor privind accesul la resursele acvatice vii din domeniul public al statului în vederea practicării pescuitului comercial în habitatele piscicole naturale din ariile naturale protejate, cu modificările și completările ulterioare, are obligația să nominalizeze punctele de debarcare și centrele de primă vânzare care vor funcționa în anul 2021 în perimetrul RBDD și în zonele limitrofe și deoarece procedura de nominalizare a punctelor de debarcare și a centrelor de primă vânzare din perimetrul Rezervației Biosferei Delta Dunării și din zonele limitrofe.

Această procedură este una de durată (implică analiza documentațiilor depuse, verificarea în teren, după caz, verificarea raportărilor depuse, nominalizarea și organizarea comisiei de analiză, etc) și presupune implicarea altor instituții (ANPA, DSVSA, etc), pentru a nu afecta emiterea celorlalte acte de reglementare aferente anului 2021 (viză permis de pescuit, emitere autorizații de pescuit comercial, emitere autorizații de capturare și achiziție, etc.) ARBDD a demarat aceasta procedura.

„Prin urmare, solicitările de nominalizare a punctelor de debarcare și a centrelor de primă vânzare (PD/CPV) pentru anul 2021 se vor depune la ARBDD Tulcea, până la data de 30.11.2020, depunerea tuturor documentelor necesare realizându-se numai prin poșta, e-mail sau fax“, au transmis reprezentanții ARBDD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.