Silviu Coșa, noul prefect al județului Constanța, a depus jurământul

0
1030
Silviu Coșa la depunerea jurământului

În ședința de Guvern de miercuri, 14 octombrie, a.c., s-a votat încetarea mandatului temporar al prefectului Constanței, George Sergiu Niculescu, și înlocuirea acestuia cu Silviu Iulian Coșa. George Niculescu va candida pentru Senatul României, aflându-se pe poziția a doua pe lista P.N.L. Constanța.

În cursul zilei de joi, 15 octombrie, a.c., fostul prefect al Constanței, George Sergiu Niculescu, și-a prezenta bilanțul mandatului său temporar, iar la câteva ore distanță, noul prefect a depus jurământul și a fost investit în funcție prin sistem de videoconferință.

Noul reprezentant al Guvernului în teritoriu, Silviu Iulian Coșa, a fost directorul adjunct al Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Constanţa. Și în anul 2014, P.N.L. luase în calcul propunerea sa pentru funcția de prefect al județului Constanța.

Noul prefect are 50 de ani, este căsătorit și nu are copii. Este membru PNL din 1992 și are o experiență managerială în domeniul finanțelor de 17 ani.

”Principalele obiective pe care mă voi focusa sunt monitorizarea situației deosebite provocate de coronavirus și relația de colaborare cu primarii, având în vedere că aprobam legalitatea hotărârilor de Consiliu Local. Sunt funcționar public și acolo unde e nevoie de mine, sunt prezent. Eram pregătit și în 2014, sunt pregătit și acum”, a precizat Silviu Coșa.

V.I. M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.