Arest preventiv pentru buzoianca ce a dat cu mașina peste un polițist pe motocicletă

0
760
Șoferița care a provocat accidentul a fost arestată preventiv. FOTO EUROPOL

Un polițist a fost la un pas de moarte după ce o șoferiță grăbită a refuzat să oprească la semnalele acustice și luminoase ale acestuia, iar în final a lovit cu mașina, motocicleta de poliție. Individa a fost arestată preventiv.

Potrivit sindicatului EUROPOL, șoferița din Buzău, care în mod intenționat a vrut să-l omoare pe colegul lor din cadrul Biroului Poliției Rutiere Buzău a fost arestată pentru 30 de zile.

Polițistul a plecat cu motocicleta de serviciu în urmărirea unei mașini după ce sesizase nereguli cu privire la autoturismul condus, defecțiuni la sistemul de semnalizare-iluminare, acesta atenționând conducătorul auto, o femeie, prin folosirea semnalelor acustice, pentru a opri pe dreapta.

„Aceasta a ignorat total indicațiile colegului nostru, ba mai mult, a trecut de două semafoare pe culoarea roșie, iar când acesta a trecut în dreptul autoturismului cu semnale acustice și luminoase pentru a o determina să oprească, aceasta a virat cu vădită intenție stânga pentru a-l acroșa. După impact, motocicleta s-a izbit de un taxi și a luat foc, iar polițistul a fost aruncat câțiva metri pe asfalt.

În mod halucinant, șoferița a declarat că se grăbea pentru că trebuia să ajungă urgent la București și nu a considerat că e necesar să oprească la semnalul polițistului. Cam acesta este respectul unor participanți la trafic față de ceilalți și mai ales față de colegii noștri din cadrul Birourilor Poliției Rutiere.

Nu a contat că a pus în pericol viața colegului nostru, care astăzi putea fi doar o amintire, ci a contat faptul că se grăbea să ajungă în capitală. Probabil în următoarele 30 zile de arest preventiv va avea suficient timp să se gândească la faptul că teribilismul ei se putea transforma într-o tragedie“, au precizat reprezentanții EUROPOL.

C.S. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.