Continuă distribuirea gratuită a pubelelor pentru colectarea selectivă a deșeurilor către constănțenii care locuiesc la case

0
272
Pubele - Foto: Primăria Constanța

Aproximativ 700 recipiente galbene pentru deșeurile din hârtie, plastic și metal au fost distribuite săptămâna aceasta în cartierele Poarta 6, Abator, Km 5 și Km 4-5.

În cursul zilei de vineri, 21 august, a.c., reprezentanții Primăriei Constanța ajung pe străzile: Teodor Speranția, Pandurului, Sălciilor și Amurgului, urmând ca luni să fie trimise locuitorilor din cartierul Viile Noi. Rând pe rând, toate cele 30 de mii de pubele vor fi distribuite în toate cartierele orașului nostru.

Anunțăm constănțenii că, în cazul în care nu sunt găsiți acasă pentru preluarea pubelelor, pot veni să le ridice de la sediul Polaris M Holding, str. Spiru Haret, nr. 2A, Constanța, de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 14:00. Primăria Municipiului Constanța înlocuiește astfel sacul galben ce era oferit până acum și încurajează toți locuitorii orașului să separe deșeurile menajere de cele reciclabile”, precizează reprezentanții Primăriei Constanța.

Distribuirea gratuită a celor 30 de mii de pubele completează astfel cele aproximativ 900 de containere galbene destinate deșeurilor reciclabile amplasate de administrația locală la cele 400 de platforme de pe raza municipiului.

Colectarea selectivă începe de acasă! Deșeurile reciclabile sunt adunate zilnic de angajații societății de salubrizare, iar încărcarea se face în autospeciale destinate materialelor refolosibile care ajung apoi la centrele de colectare unde se transformă în saci menajeri, folii, celuloză, hârtie și alte materiale refolosibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.