Arest preventiv pentru individul care a furat trei telefoane mobile

0
262
Imagine cu rol ilustrativ

În urma propunerii procurorilor, instanța de judecată a emis un mandat de arestare preventivă pentru individul prins de polițiștii Secției 4 Poliție Constanța, la scurt timp după ce a sustras trei telefoane mobile.

Anchetatorii au stabilit că în dimineața de 1 martie, în jurul orei 9.40, profitând de faptul că uşa de acces a unui container folosit drept locuinţă de serviciu de persoana vătămată era neasigurată, container situat în curtea unei societăţi din municipiul Constanţa, inculpatul a pătruns în interior, de unde a sustras trei telefoane mobile. Este vorba de un telefon mobil marca Huawei P40 Lite, un telefon mobil marca Huawei P Smart şi un telefon mobil marca Samsung Galaxy Al2, cauzând un prejudiciu de aproximativ 3.000 lei.

Pe 2 martie, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a formulat propunere de arestare preventivă pentru 30 zile a inculpatului B.V., în vârstă de 46 ani, recidivist, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Instanța a admis cererea procurorilor și a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările vor fi efectuate în continuare de organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Poliţiei Municipiului Constanța, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă o soluţie în cauză faţă de inculpatul B.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.