Se pun la cale schimbări în organigrama Primăriei Constanţa şi trecerea Confort Urban în subordinea lui Hira de la RAEDPP

0
5362

Administraţia publică locală are de tras după gafele incredibile din ultima perioadă, legate de regulamentul parcărilor. Primarul Vergil Chiţac a transmis departamentelor din cadrul primăriei să respecte cu stricteţe circuitul documentelor, aşa încât să nu se mai repete istora anexelor (de la regulamentul parcărilor) care nu au fost puse la dispoziţie publicului, conform legii.

În plus, noua conducere a Primăriei Constanţa are de gând să restructureze organigrama şi statul de funcţii. De asemenea, în cazul societăţii Confort Urban (cea care se ocupă de parcări, asflatări) ar urma să se schimbe regulile. Mai exact, Confort Urban (societate aflată în subordinea Primăriei Constanţa) ar urma să treacă în “gestiunea” Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public şi Privat Constanţa (regie aflată, la rândul ei, tot în subordinea primăriei). Regia este condusă de Teo Hira, director. Cu alte cuvinte, Teo Hira ar urma să gestioneze şi problema înfiinţării de noi parcări, respectiv asfaltările. “Momentan, subiectul acesta, cu SC Confort Urban, este la stadiu de discuţie, nu este încă nimic materializat. Oricum, trebuie impulsionată activitatea”, a declarat Teo Hira.

A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.