Articole contrafăcute de aproape 30.000 de lei, depistate la frontiera de la Vama Veche

0
110
Foto arhiva

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au descoperit, într-un microbuz sosit din Turcia, 184 articole vestimentare și încălțăminte sport, inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

La Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, judeţul Constanţa, s-a prezentat, marți, 15 decembrie, în jurul orei 17.00, un cetățean român în vârstă de 46 de ani, la volanul unui microbuz înmatriculat în România,

În urma controlului efectuat asupra autovehiculului, poliţiştii de frontieră au descoperit în compartimentul bagaje 184 articole de îmbrăcăminte și încălțăminte sport. Toate bunurile purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Persoana în cauză a declarat că a achiziționat bunurile din Turcia și nu deține documente legale pentru acestea.

Produsele, în valoare de aproximativ 29.350 lei dacă ar fi fost comercializate ca bunuri de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.