Așa va arăta Biserica Sfântul Arhidiacon Ștefan din Constanța, lăcașul de cult ortodox cu cea mai mare suprafață din lemn stratificat din țară. Preotul Moroșan: “Va fi o construcție superbă”

0
561

Biserica Sfântul Arhidiacon Ștefan din zona Gării din Constanța va fi lăcașul de cult ortodox cu cea mai mare suprafață din lemn stratificat din țară.

“În final va fi o construcție absolut superbă. Proiectul inițial era al unei construcții clasice, din zidărie. Dar constructorul nu a respectat proiectul și s-a ajuns la concluzia că nu se mai poate edifica peste demisol decât o biserică din lemn care așa de frumos va arăta acolo în parcul din fața Gării din Constanța. Parcă Dumnezeu a vrut ca acolo să fie ceva altfel. Cine se așteaptă să dea peste o biserică din lemn când iese din Gară la mare? Cei care doriți, cei care puteți, luați legătura cu preotul Catalin Moroșan. Un mic ajutor e de folos pentru a se putea termina această minunată Casă a Domnului. Avem șansa să fim pomeniți la ctitori când se săvârșesc Sfintele Liturghii, atâta timp cât biserica va sta în picioare și va sta sute și sute de ani. Mare șansă!“, susține preotul Cătălin Moroșan.


Biserica Sfântul Arhidiacon Ștefan “a primit o altă înfățișare mult mai luminoasă. S-au făcut lucrări de tencuire interioară și exterioară, tot mucegaiul și mirosul a fost îndepărtat. S-a făcut un veșmântar și de curând s-au terminat și lucrările la casa mortuară. Nădăjduim ca Bunul Dumnezeu să ne ajute și mai departe în lucrarea de ridicare a bisericii de lemn“, susține parohul.

A. V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.