“Distracţie” bolnavă la Negru Vodă: capcane montate pentru rănirea câinilor. Poliţiştii caută făptaşii

0
385

În timp ce în municipiul Constanța, dar și alte localități constănțene se fac eforturi pentru amenajarea, întreținerea și construirea unor adăposturi pentru cânii fără stăpân, pentru ca patrupedele să nu moară de foame și de frig, ori, la Negru Vodă persoane rău voitoare se distrează pe seama suferinței acestor necuvântătoare.

În mediul online, pe un grup creat special pentru sesizarea acestor cazuri, ”Stop maltratării și uciderii animalelor din România”, un internaut a postat un mesaj din care reiese că în ultima săptămână s-au înregistrat cel puțin cinci cazuri de câini răniți în lanțuri.

Totodată, pagina Protecția Animalelor Constanța a postat un apel pentru un cățeluș observat la aproximativ 2 km de Negru Vodă, spre Cherchezu, care are o rană destul de gravă în jurul gâtului şi care are nevoie de îngrijiri.

Contactat de Focus Press, primarul orașului Negru Vodă, Petre Urziceanu a declarat: ”Am văzut și eu pozele și postările din mediul online, știu despre această situație. Polițiștii încearcă să îi identifice pe făptași, sau poate este doar o singură persoană, nu știm încă nimic. Cert este că aceștia acționează prin a introduce capcane prin gardurile gopodăriilor. Se pot monta oriunde, lângă copaci, garduri, etc.. Este pentru prima dată când mă confrunt cu așa ceva. Este incredibil cum unele persoane găsesc distractiv acest lucru îngrozitor.”

Citește și:

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.