Asociația Dăruiește Aripi: “Ajutăm părinții care se internează în Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța cu un mic kit de igienă”

0
110

Bolile copiilor sunt cele mai înfricoșătoare experiențe din viața unui părinte și atunci când e nevoie să te interneze de urgență cu copilul foarte bolnav, nu te mai gândești la nimic altceva, decât cu care să primească mai mult pentru a face bine.

De aceea ne-am gândit să ajutăm părinții care se internează în Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța cu un mic 𝐤𝐢𝐭 𝐝𝐞 𝐢𝐠𝐢𝐞𝐧ă care conține șervețele umede, periuță și pastă de dinți, hârtie igienică, pahare de unică folosință și două pliculețe de cafea, pentru că un copilaș bolnav înseamnă și un părinte nedormit”, susțin reprezentanții Asociației Dăruiește Aripi.


Aproape 2000 de astfel de pachete au ajuns în secțiile de 𝐏𝐞𝐝𝐢𝐚𝐭𝐫𝐢𝐞 și 𝐂𝐡𝐢𝐫𝐮𝐫𝐠𝐢𝐞 𝐏𝐞𝐝𝐢𝐚𝐭𝐫𝐢𝐜ă din Constanța, în ultimele luni. “Mulțumim donatorilor pentru sprijinul constant, dar și Strauss România, producatorul marcilor Doncafé și Amigo”, susțin reprezentanții Asociației Dăruiește Aripi.

A. V

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.