Asociația Dascălii Schimbării a împărțit tablete copiilor fără posibilități financiare, în localitățile Negureni, Olteni, Băneasa și Independența

0
995

Focus Press vă aducea la cunoștință în urmă cu câteva ediții faptul că, Asociația “Dascălii Schimbării”, a cărui președinte este directorul Școlii “Nicolae Tonitza” din Constanța, Nicoleta Bercaru a demarat o campanie de strângere de fonduri, “Better Together”, beneficiari fiind copii fără posibilități. Potrivit ascociației, peste 13.000 de elevi nu pot participa la cursurile ce au loc pe platforme online deoarece nu au tabletă, laptop sau desktop.
În cursul zilei de joi, 23 aprilie a.c., voluntari ai asociației și bineînțeles, președintele ADS au mers în localitățile constânțene, unde, sunt mulți copii a căror părinți care nu au posibilitatea să le achiziționeze tablete.


Pe pagina de socializare a asociației a apărut următoarea postare și câteva fotografii:
“Astăzi, echipa noastră de voluntariat, în frunte cu președintele ADS, a continuat periplul prin localitățile județului în încercarea de a reconecta cât mai mulți copii cu școală și de a culege cât mai multe zâmbete în portofoliul faptelor cu sens.
O nouă serie de tablete a ajuns la elevii fără posibilități și zâmbet din Băneasa, Negureni, Independența si Olteni. Vă mulțumim cu această ocazie încă o dată pentru sprijinul vostru și pentru donațiile făcute în contul campaniei “Better Together”. Campania va continua șu vom încerca în continuare să strângem fonduri pentru acei copii ai căror părinți nu au posibilitatea materială de a le achizitiona un dispozitiv cu care să se poata conecta la cursurile online. Avem nevoie deci, din nou, de sprijinul vostru pentru a putea “cumpăra” zambete și bucurie pentru acești copii. Suntem siguri că ne veți fi alături și vă mulțumim de pe acum pentru omenia și solidaritatea de care dați dovadă!

Dorim să vă transmitem și vouă puțin din starea de bine și încarcatura emotională pozitivă care ne inundă atunci când, cu ajutorul vostru, devenim promotori de #faptebune și #eroisalvatoridezambete și de aceea vă lăsăm în subsolul postării câteva poze din misiunea noastră de astăzi. Împreună reușim să salvăm zâmbetul copiilor! Împreună reușim să schimbăm viitorul!”, este mesajul postat pe pagina de facebook al asociației.
Această campanie a venit ca o gură de aer în contextul actual, în care, în plină stare de urgență, ministerul Educației obligă părinții să le cumpere cele necesare elevilor pentru a putea participa la cursurile online, anume, laptop-uri, tablete, desktop-uri.

sursa foto: Asociația Dascălii Schimbării/ Facebook

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.