Primarul din Hârşova, îngrijorat de lipsa de acţiune a Poliţiei: „Au venit indivizi din Babadag, să joace barbut în curtea unuia”

0
3706

Primarul oraşului Hârşova, Viorel Ionescu, are în plan noi măsuri în ceea ce priveşte siguranţa cetăţenilor şi combaterea răspândirii COVID-19. Edilul va formula propunerile în cel mai scurt timp, având în vedere că, spune el, în Hârşova se înregistrează şi situaţii pe care Poliţia Naţională nu le gestionează corespunzător: „Au venit indivizi din Babadag, să joace barbut în curtea unuia”.

Viorel Ionescu a fost invitatul Focus Press la un interviu în cadrul căruia a spus lucrurilor pe nume în ceea ce priveşte comunitatea de romi. Edilul a precizat că nu crede că va fi amendat pentru discriminare, în condiţiile în care, susţine el, are toată deschiderea şi îi sprijină pe toţi cei care doresc să se integreze. Dar, a adăugat edilul, cu liderul comunităţii de romi din Hârşova nu are ce discuta: „Nu am ce discuta, atâta vreme cât am înregistrare cu el când îndemna comunitatea să nu plătească taxe şi impozite!”.

Ionescu a mai precizat că a anunţat ANAF să facă verificări în câteva cazuri de persoane care nu achită dările, dar care au vile şi maşini pe care suspectează că nu le pot justifica.

Un alt subiect abordat de primar a fost cel legat de “copiii care fac copii”. “Asta nu e tradiţie”, a subliniat primarul, care face apel către comunitatea în care sunt permise astfel de relaţii între minori, să aleagă educaţia.

Chiar dacă este pandemie, Ionescu propune ca executările silite să nu fie oprite. Din nou, Ionescu a făcut referire la cei care nu plătesc taxe şi impozite: „Sunt oameni care nu plătesc de 12 ani, care au fost toleraţi aşa”. Tot în contextul deciziilor instaneţei, primarul a precizat că urmează să aibă loc o demolare: „Este vorba despre o extindere ilegală a unei clădiri”.

Declaraţiile complete le puteţi urmări în materialul VIDEO!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.