Asociația Patronala RESTO Constanța a lansat Campania „MEMBRU RESTO – RESTAURANT SIGUR – Noi ne-am vaccinat pentru siguranța voastră!“

0
182
RESTO - Restaurant sigur

Asociația Patronala RESTO Constanța salută decizia Premierului României, Florin Cîțu, care a declarat că restaurantele care își vaccinează întreg personalul ar putea rămâne deschise, indiferent de rata de incidență din localitatea în care se află și că propunerea vine dinspre industria HoReCa.

Asociația Patronala RESTO Constanța a anunțat de curând intenția de a se merge pe varianta de a se cere angajaților să se vaccineze pentru a putea oferi clienților un mediu sigur.

„În cursul întâlnirii de lucru coordonate de prefectul Constanței, Silviu Coșa, am anunțat lansarea campaniei noastre, solicitând sprijin pentru facilitarea vaccinării personalului angajat în HoReCa locală. Ne bucuram să primim susținerea și suportul Instituției Prefectului în acest sens. Ne dorim să transmitem un semnal de siguranță și încredere clienților și turiștilor noștri și vom anunța, rând pe rând, locațiile care au personalul vaccinat, fără a ne obliga angajații, ci adoptând o politica de recomandare atent monitorizata” a declarat Egevit Aslan, Președinte RESTO.

„Invităm constănțenii, vizitatorii și turiștii Litoralului Românesc și ai Destinației Dobrogea să aleagă restaurantele, cafenelele, barurile, beach barurile și locațiile care afișează pe ușă de acces stickerul  „Membru RESTO – Restaurant SIGUR / SAFE LOCATION“.

Ne poziționăm astfel ca prima destinație turistică din România care intră în campania de vaccinare pentru sectorul HORECA , la propunerea noastră. În acest fel, participăm la facilitarea relaxării și derularii vacanțelor și serviciilor turistice în România și în destinația Litoral, mai ales în apropierea deschiderii Sezonului estival 2021. Continuăm dialogul și insistența cu care ne promovăm interesele industriei și misiunea Patronatului, în numele operatorilor din turismul județului Constanța“, a sublinat Corina Martin, președinte de onoare al RESTO.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.