Asociația RESTO: Cerem decuplarea sectorului HoReCa de la indicele de 3 la mie

0
324

În februarie 2021, industria HORECA din Constanta s-a reunit în Asociația Patronală a Restaurantelor, Cafenelelor, Barurilor, Cluburilor, Saloanelor de Evenimente și Beach Barurilor (RESTO Constanta), după trei runde de întâlniri cu operatorii HoReCa locali. În cursul zilei de vineri, 05 martie, Asociația RESTO a organizat prima conferință de presă în care și-a prezentat echipa.

Astfel, președintele Asociației RESTO este Aslan Egevit, patronul restaurantului Sali’s, iar președinte de onoare este Corina Martin, cea care deține agenția de turism Mistral Tours.

‘Prin această asociație ne dorim să avem programe de dezvoltare în domeniul Horeca împreună cu autoritățile locale. Am ajuns la un număr de peste 60 de agenți economici implicați. Să fie clar că pentru cei care doresc să se alăture noua avem scopul de a apară interesele comune. Ne dorim să fim parteneri cu toate autoritățile publice care au legături cu turismul. Aceasta asociație s-a înființat dintr-un strigăt de disperare”, a spus Aslan Egevit.

La rândul său, Corina Martin, a specificat că asociația își dorește întâlniri și cu Prefectura Constanța, dar și cu Consiliul Județean Constanța pentru a stabili împreună strategia de dezvolatare a județului Constanța.

”Este un moment în care noi ne prezentam ca asociație, o Asociației Patronală a alimentației publice, pentru prima oara în istoria Constanței. Asociația noastră luptă pentru drepturile celor care lucrează în alimentație publică. Am mers la o întâlnire cu primarul Constanței și vor urma întâlniri cu reprezentanții Prefecturii și Consiliului Județean Constanța. Ceea ce cerem acum la acest moment este decuplare sectorului Horeca de la indicele de 3 la mie”, a precizat Corina Martin.

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.