O tulceancă a cerut sprijinul jandarmilor, fiind agresată şi ameninţată cu moartea de soţ

0
93
Echipaj al jandarmeriei Tulcea. FOTO IJJ Tulcea

O femeie a solicitat sprijinul jandarmilor tulceni, fiind agresată fizic şi ameninţată cu moartea de soţul cu care se află în proces de divorţ.

Un echipaj al IJJ Tulcea, au fost solicitaţi, prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, în cursul zilei de 4 martie, în jurul orei 13.00, de către o femeie, care a reclamat faptul că se simte ameninţată de soţul acesteia.

Jandarmii s-au deplasat la locul indicat de femeie, respectiv locul de muncă al acesteia, unde, apelanta a declarat faptul că, se simte ameninţată de către soţul său, care o aşteaptă frecvent, după încheierea programului de lucru, precizând faptul că a agresat-o fizic în repetate rânduri, având mai multe certificate medicale drept dovadă. Totodată, femeia a relatat faptul că a renunţat la toate plângerile depuse împotriva bărbatului.

Apelanta le-a povestit jandarmilor că, în urmă cu o zi, pe 3 martie, la încheierea programului de lucru, soţul său a aşteptat-o, a urcat-o, împotriva voinţei sale, în autoturism, a dus-o într-o zonă de câmp, situată între Pădurea Bididia şi Lacul Agighiol, unde a agresat-o fizic, iar în apropierea unei râpe, a ameninţat-o cu moartea.

Persoana vătămată a indicat jandarmilor un autoturism, situat în apropierea locului de muncă al femeii în care se afla soţul acesteia.

Jandarmii au identificat bărbatul reclamat, aflat în autoturismul indicat de femeie şi întrebat fiind de cele întâmplate, acesta a negat că ar fi agresat-o pe soţia sa, declarând că au mers împreună într-o zonă de câmp, situată între Pădurea Bididia şi Lacul Agighiol, însă au avut doar o discuţie, în urma căreia, bărbatul i-a luat telefonul soţiei, pentru a verifica dacă aceasta are o relaţie cu altcineva.

Având în vedere cele constatate, oamenii legii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi ameninţarea, fiind emis şi un ordin de protecţie provizoriu de către organele competente .

De asemenea, jandarmii au adus la cunoştinţa persoanei vătămate termenul de introducere a plângerii prealabile care trebuie să fie introdusă în termen de 3 luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre săvârşirea faptei.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.