Atacuri ca în vestul sălbatic pe străzile din municipiul Tulcea. Șapte persoane au fost reținute

0
374
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Cătălin SCHIPOR

Cel puțin două fapte cu violență au fost înregistrate în ultimele zile în municipiul Tulcea. Un bărbat a fost atacat și bătut în timp ce se afla în zona lacului Ciuperca. Un al doilea incident a avut loc în zona Piața Veche. Aici, o altă persoană a fost agresată, iar geamurile mașinii sale au fost sparte.

În cursul zilei de 17 septembrie, polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din municipiul Tulcea, în timp ce se afla în autoturismul personal în zona Piața Veche din aceeași localitate, ar fi fost surprins de mai mulți bărbați care i-ar fi spart ambele geamuri ale portierelor din față, lovindu-l pe bărbatul de 50 de ani cu un obiect contondent în zona capului.

Acesta din urmă a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Tulcea în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

De asemenea, la data de 21 Septembrie 2022, polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Tulcea, în timp ce se afla în zona lacului Ciuperca din municipiu, ar fi fost lovit de mai multe persoane, care ulterior au fugit de la locul incidentului.

În ambele cazuri, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală, reușindu-se probarea activității infracționale a 7 bărbați bănuiți de săvârșirea faptelor.

Prin ordonanța organelor de poliție judiciară din data de 22 septembrie s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de persoanele bănuite; prin ordonanța Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea dispunându-se punerea în mişcare a acțiunii penale.

A fost dispusă reținerea tuturor celor șapte bărbați pentru o perioadă de 24 de ore, fiind depuși la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Tulcea, urmând ca la data de 23 septembrie să fie prezentați Judecătoriei Tulcea cu propunere de arestare preventivă.

Activitățile investigative și de urmărire penală au fost coordonate de către conducerea Poliției municipiului Tulcea, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.