Ipocrizie: George Simion spune că senatorii AUR și-au votat majorarea indemnizației fără să știe ce votează

0
171
George Simion. FOTO Capital.ro

Ipocrizie maximă din partea liderului AUR George Simion. După ce absolut toți senatorii formațiunii, inclusiv fostul co-lider CLAUDIU TÂRZIU, au votat în favoarea amendamentului care prevede mărirea indemnizațiilor pentru demnitari, Simion îi amenință cu excluderea din partid pe deputații care vor face acest lucru. Pentru a-i scuza pe senatorii partidului, în frunte cu fostul colider Claudiu Târziu, Simion a afirmat că unii ar fi votat fără să știe ce votează, punctează Realitatea.net.

Dacă va exista măcar un deputat AUR care să-și voteze salarii mai mari va fi dat afară în secunda 2 din partid. Asta nu e o amenințare, nu este un act de violență, ăsta este un act de constatare, asta se va întâmpla. Nenorociții ăștia au băgat (…) un subterfugiu în amendament introdus de UDMR cu 15 minute înainte. Inclusiv ai noștri senatori au votat, din neștiință sper, o să cercetăm asta. Toleranță ZERO pentru orice chestiunie făcută de politicieni cărora le e prea bine si mai vor 2,000 de lei”.

Contactat de Realitatea Plus, George Simion a refuzat să ofere mai multe detalii.

Pe de altă parte, fostul co-lider AUR Claudiu Târziu a sugerat că senatorii AUR ar fi votat inclusiv majorarea propriilor venituri ca o formă de “sacrificiu”. “Noi nu am fost de acord cu mărirea și a salariilor mari, dar aveam de ales să ținem cu cei mulți sau să votăm contra tuturor, și a celor cu salarii mici, și a celor cu salarii mari“.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.