Ateliere de vară pentru copiii din zonele defavorizate de la malul Dunării

0
149

Profesorul Olivia Rada a desfășurat mai multe ateliere de creație pe malul Dunării, împreună cu 7 copii din zone defavorizate. În cadrul atelierelor de vară, a fost promovată Dunărea și beneficiile ei. Ateliere de creație, castele de nisip, mesaje ecologice, acțiuni de ecologizare sunt doar câteva din activitățile organizate de copii la malul Dunării în luna iulie.

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, în aer liber şi natură

La ateliere, au participat 7 copii proveniți din familii defavorizate, toți cu vârste cuprinse între 6 și 9 ani, îndrumați de prof. Olivia Rada, Cetate Dolj.

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, plantă, copac, în aer liber şi natură

Descoperă Dunărea este un proiect de implicare și responsabilizare sociala inițiat și derulat de Apele Române la nivel online și se adresează tuturor copiilor, inclusiv a celor din zone defavorizate. Descoperă Dunărea se derulează pe toată durata vacantei de vară pana în ultima zi, vineri 11 septembrie.

Descoperă Dunărea este un proiect care încurajează participarea tuturor copiilor, mai ales a celor din zonele defavorizate, dar nu numai. Un proiect în care speranța că „totul va fi bine” nu moare niciodată! Un proiect care strânge în jurul său oameni, idei și multă imaginație!“, susțin reprezentanții Apelor Române.

Știați că:

✔️Dunărea este al doilea mare fluviu al Europei după Volga, atât ca lungime (2.857 km) cât şi ca debit (aproximativ 5.600 m³/sec la intrarea în România);
✔️97,4% din suprafața României este situată în bazinul hidrografic al Dunării, ceea ce reprezintă 29% din suprafața bazinului Dunării, România este țara cu cea mai mare suprafață în bazinul Dunării;
✔️37,7% din lungimea Dunării (1.076 kilometri) se află pe teritoriul României;
✔️Delta Dunării este cea mai mare zona protejată a Europei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.