Atenție! Restricții de circulație pe un tronson al bulevardului Mamaia

0
122

Din cauza lucrărilor de reabilitare, în această săptămână traficul rutier va fi restricționat pe Bulevardul Mamaia, între orele 21.00 și 6.00, pe sensul de mers pe care se lucrează.

Pe porțiunea delimitată de strada Mircea cel Bătrân și strada Prelungirea Bucovinei, continuă lucrările de modernizare a carosabilului. Din această cauză, în perioada 14-17 septembrie a.c., circulația autovehiculelor va fi restricționată pe Bulevardul Mamaia, pe tronsonul dintre strada Mircea cel Bătrân și strada Prelungirea Bucovinei, pe sensul de mers pe care se lucrează.

Traficul va fi restricționat în intervalul orar 21.00 – 06.00, după cum urmează:

– marți, 14 septembrie a.c., și joi, 16 septembrie a.c., pe sensul de mers către strada Prelungirea Bucovinei;

– miercuri, 15 septembrie a.c., și vineri, 17 septembrie a.c., pe sensul de mers către strada Mircea cel Bătrân.

Echipele Confort Urban vor acționa, simultan, cu utilaje pentru frezarea și asfaltarea carosabilului. Pe sensul de mers către strada Mircea cel Bătrân se va decoperta zona carosabilă, în timp ce pe celălalt sens de mers se vor executa lucrări de asfaltare. Carosabilul va fi recondiționat prin turnarea asfaltului în două straturi.

De asemenea, în perioada 14-17 septembrie, autobuzele care deservesc linia 5-40 circulă deviat, în intervalul orar 21.00 – 06.00:

– marți, 14 septembrie a.c., și joi, 16 septembrie a.c., mijloacele de transport în comun vor circula pe sensul către Pescărie pe ruta strada Mircea cel Bătrân – Bulevardul Tomis – strada Nicolae Iorga – Bulevardul Mamaia;

– miercuri, 15 septembrie a.c., și vineri, 17 septembrie a.c., mijloacele de transport în comun vor circula pe sensul spre Gară pe ruta strada Ion Rațiu – Bulevardul Tomis – Bulevardul Mamaia – strada Răscoala din 1907.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.