Primăria Constanța susține că, anul acesta, a creat peste 900 de noi locuri de parcare

0
162

Primăria Constanța susține că, în acest an, a reabilitat mai multe parcări existente și a creat peste 900 de noi locuri de parcare, în zonele rezidențiale.

Confort Urban a finalizat lucrările de reameanajare a suprafeței destinate parcării autovehiculelor riveranilor pe strada Făgetului, în dreptul blocurilor ST3-ST7. Spațiul urban  a fost optimizat, astfel că acum există 261 de locuri de parcare, fiind create 65 noi, dintre care cinci sunt destinate persoanelor cu dizabilități.

Condițiile de acces rutier au fost îmbunătățite, prin lucrări de frezare și asfaltare a suprafeței carosabile. Echipele de muncitori au acționat cu utilaje pentru turnarea mixturilor asfaltice în două straturi, binder și uzură. Stratul final de asfalt conferă rezistență căii de rulare. După finalizarea lucrărilor de asfaltare, au fost aplicate marcajele rutiere.

Simultan cu reabilitarea parcărilor existente, reprezentanții administrației locale susțin că se construiesc noi locuri de parcare. Acum, în zona Dacia, se lucrează la parcarea ce va fi dată în folosință pe Aleea Magnoliei.

Astfel, de la începutul anului și până la sfârșitul lunii august a.c., ar fi fost amenajate 914 de noi locuri de parcare în zonele rezidențiale din Constanța.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.