Atenție, șoferi! Lucrări de frezare a carosabilului pe un tronson al bulevardului Mamaia: Circulație restricționată

0
126

Echipele administratorului drumului public vor interveni marți noapte, 7 septembrie a.c., cu utilaje pentru decopertarea asfaltului existent pe sensul de mers către strada Prelungirea Bucovinei, traficul rutier fiind restricționat parțial în intervalul orar 19:30-24:00 și total, de la miezul nopții până la ora 05:00.

Simultan cu lucrările de recondiționare a infrastructurii pietonale pe tronsonul delimitat de strada Mircea cel Bătrân și strada Prelungirea Bucovinei, se modernizează zona carosabilă.

Echipele administratorului drumului public vor interveni marți noapte cu utilaje pentru decopertarea asfaltului existent pe sensul de mers către strada Prelungirea Bucovinei, traficul rutier fiind restricționat parțial în intervalul orar 19:30-24:00 și total, de la miezul nopții până la ora 05:00.

Lucrările vor continua miercuri noapte, 8 septembrie a.c., cu același regim regim de restricții de trafic rutier.

Joi și vineri noapte, se va acționa pe sensul de mers către strada Mircea cel Bătrân, circulația autovehiculelor fiind restricționată parțial, între orele 19:30 și 24:00 și total, de la miezul nopții până la ora 05:00.

Carosabilul va fi recondiționat cu asfalt de tip MASF, specific drumurilor cu trafic rutier intens. În paralel, se va reface zona de spațiu verde prin așternerea pământului vegetal.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări, transmite Primăria municipiului Constanța.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.