Internatul unui liceu a fost cuprins de flăcări: o femeie a suferit arsuri pe tot corpul. A intervenit elicopterul SMURD

0
29
FOTO FOCUS PRESS - Arhivă

O femeie de 45 de ani și un bărbat de 21 de ani au suferit arsuri grave, luni dimineața, în urma unui incendiu la o clădire dezafectată din incinta internatului Liceului Pedagogic „Traian Doda”, din Caransebeș, județul Caraș-Severin. Femeia, cu arsuri pe 95% din corp, a fost dusă la București, anunță știripesurse.ro.

Incendiul a izbucnit luni dimineață, în jurul orei 04.00, într-o clădire dezafectată din incinta internatului Liceului Pedagogic „Traian Doda”, din Caransebeș, informează Mediafax.

Potrivit ISU Caraș-Severin, incendiul s-a manifestat la casa scării, la intrarea in imobil, unde erau depozitate mai multe deșeuri textile.

În urma incendiului, două persoane, fără adăpost, respectiv o femeie, de aproximativ 45 ani care se afla in interior, și un bărbat, de aproximativ 21 ani, care a ajutat-o să iasă afară, au suferit arsuri grave.

Femeia a a suferit arsuri de gradele II, III și IV pe 95% din suprafața corpului, iar tânărul a suferit arsuri de gradul I la nivelul picioarelor.

Ambele victime au fost transportate la CPU Caransebeș, iar luni dimineața femeia a fost preluată de un elicopter SMURD și transferată la Spitalul de Arși din București.

Cauza probabilă a incendiului a fost, cel mai probabil, o țigară nestinsă.

Au ars și două uși de lemn, un pat și saltele.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.