VDT Construct a câștigat prima ediție a Cupei Farul

0
221

Cel mai puternic Turneu de old boys al anului din Romånia, Cupa Farul, a avut loc în perioada 3-5 septembrie pe stadionul Gheorghe Hagi din Constanța. 16 echipe au fost la startul categoriei plus 38 de ani, sistem de joc 11×11. În careul de ași au ajuns trei echipe din județul Constanța: VDT Construct, CS Agigea și FC Amicii, respectiv Galactic Buzău.

La capătul a trei zile de fotbal spectacol, VDT Construct a urcat pe cea mai înaltă treaptă, după ce a dispus în marea finală de CS Agigea cu un neverosimil 3 la 0.

Galactic Buzău și-a adjudecat locul trei, după ce în finala mica a învins, după executarea loviturilor de departajare, pe FC Amicii.

„Au fost trei zile pline de fotbal spectacol, trei zile în care s-au înfruntat pe dreptunghiul verde, zeci de fotbaliști cu sute de meciuri la nivelul ligii intâi! Se pare ca zeița Fortuna ne-a surâs, caci cu mândrie pot spune, VDT este campioană! O campioană meritorie în urma rezultatelor înregistrate, cu un golaveraj de invidiat 1 gol primit și 7 marcate”, a declarat Ștefan Ciobanu, golgheterul celor de la VDT Construct.

Cupa Farul la minifotbal (sistem de joc 6×6) a revenit celor de la Arsenal Inel II, care au învins, după executarea loviturilor de departajare, pe Trips Delta Dunării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.