Atenție, șoferi! Trafic intens pe A2, sensul către litoral

0
207
Lucrări pe Autostrada A2

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că sâmbătă, 24 aprilie a.c., pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe sensul către litoral, valorile de trafic sunt intense, iar pe tronsoanele kilometrice 11-12+500 și 28-29+500, se circulă în coloană.

Totodată, și la intrarea pe autostradă din DNCB, se circulă în coloană.

Reamintim că, până la finalul lunii mai, pe autostrada A2 București – Constanța, pe tronsoanele kilometrice 11-17 și 27-33, se circulă deviat de pe sensul către București (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), traficul desfăşurându-se pe câte o bandă pentru fiecare direcție. Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părții carosabile. De asemenea, a fost închis și nodul rutier de acces în localitățile Cernica şi Bălăceanca, județul Ilfov, fiind restricționată circulația pe breteaua de intrare/ieșire din autostradă și DNCB, pe sensul Constanța – București.

Conducătorii auto care încheie coloane de autovehicule ce încetinesc sau opresc brusc sunt sfătuiți să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe şoferii din spate să reducă din timp viteza. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.