Preotul Banu: Astăzi v-o prezint pe Daniela, unul din lucrătorii de la Așezământul de Copii Abandonați și Mame aflate în Dificultate, betonist, fierar, dar și mamă

0
227

Lucrările la Așezământul de Copii Abandonați și Mame aflate în Dificultate “Sfântul Cuvios Arsenie cel Mare” din Techirghiol sunt aproape de final. Gardul, cât și amenajarea curții cu pavele sunt ultimele lucrări pe lista preotului Claudiu Banu, iniţiatorul proiectului.

Astăzi v-o prezint pe Daniela, unul din lucrătorii de la Așezământul de copii abandonați și mame aflate în dificultate, betonist, fierar dar și mamă. De când o avem în echipă, avem un randament sporit. Se pare că domnii se simt motivați de prezența unei femei în echipă. Daniela este modelul ideal că atunci când vrei să muncești, să ai grijă de familie, pur și simplu o faci, nu aștepți“, susţine preotul Banu, parohul Bisericii “Sf. Mare Mucenic Mina” din Constanţa.

Orice ajutor este binevenit și necesar. “Sprijină finalizarea lucrărilor Așezământului de copii abandonați și mame aflate în dificultate “Sfântul Cuvios Arsenie cel Mare “.Parohia Sfântul Mare Mucenic Mina, Banca Românească RO31 BRMA 0140 0141 0230 0000. 0723999296. Împreună schimbăm viața celor fără șansă la una normală”, este îndemnul preotului Banu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.