Atenție! Un individ violent umblă prin mijloacele de transport în comun stațiile de autobuz și agresează verbal și fizic pasagerii

0
3176

În mediul online, pe grupurile constănțene au apărut în ultimul timp postări referitoare la un individ periculos care ciruclă cu mijloacele de transport în comun și se comportă violent atât cu călătorii, cât și cu șoferii.

Se pare că acesta frecventează stațiile de autobuz și agresează vorbal și fizic oamenii. O șoferiță de autobuz a detaliat printr-o postare faptul că a fost urmărită în timpul orelor de program dar și după. Susține că a depus deja plângere la poliție.

Iată postarea acesteia:

”Un individ periculos umblă  nestingherit prin mijloacele de transport în comun și prin stații, unde agresează verbal și cu gesturi obscene  se ia de pasageri, eu, personal (ca șoferiță de autobuz)  fiind hărțuită și urmărită în timpul serviciului și după terminarea serviciului .Pur și simplu m-a alergat ziua în amiaza mare în Cap Linie Cireșica. Am depus plângere la poliție dar nimic .

În data de 26 .02.2021 a reapărut individul și din nou mi-a “oferit” replici în stația din apropierea Consulatului Turc, bineînțeles cu amenințări și gesturi obscene .

Nu e posibil, ca, la locul meu de muncă și la meseria pe care o practic din pasiune, să fiu timorată de un asemenea individ .

Atenție, devine și agresiv fizic . Un adolescent a fost atacat la puțin timp după confruntarea lui cu mine. A reușit băiatul să scape din mâinile lui.

Mentionez că umblă sub influența ori a alcoolului, ori a stupefiatelor .

Rog toți călătorii, dacă vor avea tangență cu acest individ în mijlocul de transport, să ne sesizeze.  De urgență pe noi șoferii .Nu e posibil să îl lăsăm de capul lui.

Doar uniți vom face ceva.”

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.