Dinamo- Viitorul 0-5. Reacția lui Mircea Rednic după victoria istorică din ”Ștefan cel Mare”

0
112

Situația continuă să fie foarte tragică la Dinamo. Trupa lui Ionel Gane a ajuns la 5 meciuri fără victorie în campionat, adică 4 înfrângeri și o remiză. “Câinii” au pierdut categoric duelul cu Viitorul Constanța, scor 0-5, în runda cu numărul 25, scrie eurosport.ro

Mircea Rednic și-a condus echipa către o victorie istorică, dar nu a schițat vreun zâmbet. Fostul mare jucător și antrenor al lui Dinamo consideră că jucătorii săi au profitat de toate ocaziile pe care și le-au creat:

“Am avut și noroc, am marcat din aproape toate situațiile pe care le-am avut. Dinamo a jucat fără 3 jucători de bază, iar asta a contat. Aveam nevoie să obținem cele 3 puncte pentru că nu mai câștigasem de mult timp. A fost un joc bun, iar în repriza a doua s-au creat mai multe spații pentru că Dinamo a început să riște. Nu trebuie să începem fiesta, oricum”, a declarat Mircea Rednic, la finalul meciului din “Ștefan cel Mare”.

Apoi, Mircea Rednic a primit o întrebare delicată: “Vă pare rău de situația în care se află Dinamo?”

“Normal că îmi pare rău, pentru că nu trebuia să se ajungă aici. Nu trebuia să se ajungă aici! Nu se poate să nu știi dacă echipa e vândută sau nu. Numai la pantofi dacă te uitai îți dădeai seama că nu e în regulă. Au vrut să facă rău echipei”a mai spus Rednic.

De notat că este cea mai clară victorie a constănțenilor pe terenul lui Dinamo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.