Au condus pe drumurile publice sub influența alcoolului sau fără a avea permis

0
100
Foto-arhivă

La data de 12 septembrie a.c., în jurul orei 14.20, la sediul Poliției municipiului Medgidia s-a prezentat un bărbat, de 51 de ani, care a declarat faptul că, la data de 11 septembrie a.c., în jurul orei 18.20, ar fi fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 12 septembrie a.c., în jurul orei 15.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 42 de ani, care a condus un autoturism, pe DN 3, în afara localității Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În urma verificărilor, s-a stabilit că acesta avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice. Bărbatul a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 13 septembrie a.c., în jurul orei 04.00, polițiști din cadrul Secției 5 au identificat un tânăr, de 19 ani, care a condus un autoturism, la intersecția străzilor Mitropolit Veniamin Costache și Șoseaua din Vii, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.  

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.