Restricții de trafic în municipiul Constanța, pe Bulevardul Mamaia

0
741

În această noapte, echipele Confort Urban vor finaliza lucrările de frezare a Bulevardului Mamaia, pe sensul de mers către strada Prelungirea Bucovinei, traficul rutier fiind restricționat parțial, în intervalul orar 21.00 – 06.00.

De marți noapte, se va acționa simultan cu utilaje pentru frezarea și asfaltarea carosabilului. Pe sensul de mers către strada Mircea cel Bătrân se va decoperta zona carosabilă, în timp ce pe celălalt sens de mers se vor executa lucrări de asfaltare. Carosabilul va fi recondiționat prin turnarea asfaltului în două straturi. Marți și miercuri, se va turna stratul format din binder, iar joi și vineri se va așterne stratul de uzură.

Pentru ca intervențiile să se desfășoare în condiții optime, traficul rutier va fi restricționat total pe Bulevardul Mamaia, în perioada 14-17 septembrie a.c., pe câte un sens de mers, în intervalul orar 21.00 – 06.00, după cum urmează:

– marți, 14 septembrie a.c., și joi, 16 septembrie a.c., pe sensul de mers către strada Prelungirea Bucovinei;

– miercuri, 15 septembrie a.c., și vineri, 17 septembrie a.c., pe sensul de mers către strada Mircea cel Bătrân.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să nu își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

„Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări“, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.