VIDEO Primarul Florin Chelaru, veste bună pentru năvodăreni: “În această toamnă o să înceapă construirea Școlii nr. 3. Am semnat proiectul. Totul este pe făgașul normal”

0
3155

Vești bune pentru năvodăreni! În această toamnă începe construirea Școlii nr. 3 din Năvodari. Primarul Florin Chelaru a anunțat, luni, 13 septembrie a.c., la festivitatea de deschidere a noului an școlar, faptul că a semnat proiectul și “totul este pe un făgaș normal”.

În această toamnă o să înceapă construirea Școlii nr. 3. Am semnat construcția ei, proiectul și totul este pe făgașul normal. Este cea mai bună idee pe care a avut-o Consiliul Local. Am avut-o pentru a încerca să regândim noțiunea de școală. Știm că aceasta nu este o școală, dar vrem să o facem așa cum trebuie și vă spun că începând din această toamnă vom începe construirea Școlii nr.3. Am venit aici să mă rog și eu alături de sfinții părinți pentru a avea un an de normalitate. Știu că este o situație incertă. Poate că peste puțin timp o să ne anunțe că începe iarăși școala online. Nu știm! De aceea, rugămintea cea mai mare este către dumneavoastră dragi părinți și anume să încercați să aveți cât mai mult timp pentru copiii dumneavoastră. Mă refer chiar la copiii părinților din clasa a VIII a, pentru că vor avea un examen greu și este foarte important ca ei să aibă timp să învețe pentru viitorul lor”, a anunțat primarul Florin Chelaru, prezent la Școala “Tudor Arghezi” din Năvodari.

Edilul le-a transmis copiilor că este important să învețe: “Este important să învățați pentru voi în primul rând. Vă doresc mult succes în acest nou an școlar. Vreau să mulțumesc cadrelor didactice și îmi doresc ca să depuneți tot efortul pentru a avea un învățământ de calitate chiar în condiții de online. Asta este situația. Trebuie să ne adaptăm. Să adaptăm școala după copii și nu copiii după școală. Dragi copii, vă doresc mult succes, să ascultați de cadrele didactice, să ascultați în primul rând de părinții dumneavoastră, pentru că vă vor binele. Doamna director, nu pot decât să vă urez mult succes. Știu că este un an greu. Felicitări că v-ați angrenat. Întotdeauna o funcție înseamnă responsabilitate, muncă, ore nedormite. De aceea vă doresc mult succes și dumneavoastră. Să ne ajute Dumnezeu ca acest an să fie unul normal pentru voi. Succes!”.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.