Au fost demolate garajele din zona Casei de Cultură, pentru noi parcări

0
646

Mai multe garaje de pe Aleea Nalbei au fost demolate pentru amenajare de noi locuri de parcare.

Echipele S.C. Confort Urban S.R.L. au finalizat lucrările de asfaltare a parcării situate pe Aleea Nalbei, în zona delimitată de blocurile L107 și L111. 37 de noi locuri de parcare au fost date în folosință, prin reamenajarea porțiunii carosabile ce a fost eliberată de garaje.

Carosabilul a fost reabilitat prin așternerea a două straturi de asfalt, fiind executate și lucrări de refacere a suprafețelor. Ulterior, s-a intervenit cu echipamente pentru trasarea și numerotarea locurilor de parcare.

Alte opt locuri de parcare urmează să fie trasate în zona punctului termic de pe Aleea Nalbei. Se vor executa lucrări de asfaltare.

În vederea regenerării urbane a zonei, se va reamenaja și cealaltă porțiune de teren ocupată de garaje, după ce proprietarii se vor conforma măsurilor privind demolarea.

În această săptămână se vor finaliza și lucrările de amenajare a parcărilor situate pe terenul delimitat de străzile Tulcei și Badea Cârțan, și pe aleile adiacente. Suprafața destinată parcării autovehiculelor va fi îmbrăcată în binder, iar la final se va executa stratul de uzură.

Proiectul presupune amenajarea a peste 470 de noi locuri de parcare pe terenul delimitat de străzile Tulcei și Badea Cârțan.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.