Au fost depistați autorii unor tâlhării comise la Mangalia și Constanța

0
253
Mașină de poliție. FOTO Cătălin SCHIPOR

Urmare a cercetărilor privind săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie, polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat un bărbat, de 28 ani, bănuit de comiterea faptei.

Potrivit oamenilor legii, la data de 12 septembrie a.c., acesta ar fi smuls telefonul mobil unei femei, de 74 de ani, în timp ce se deplasa pe o stradă din municipiul Mangalia. Bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Constanța. În cursul zilei de marți, 15 septembrie, va fi prezentat instanței de judecată cu propuneri corespunzătoare.

De asemenea, urmare a cercetărilor privind săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie, polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Constanța au identificat un bărbat, de 27 ani, bănuit de comiterea faptei. Astfel, la data de 25 mai a.c., în jurul orei 03.30, acesta ar fi smuls, prin violență, telefonul mobil unui bărbat, pe o stradă din municipiul Constanța.Bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Constanța. În cursul zilei de 15 septembrie va fi prezentat instanței de judecată cu propuneri corespunzătoare.

UPDATE

Tânărul de 27 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.