Aviz amatorilor: tânăr condamnat pentru conducere fără permis

0
582

Polițiștii Serviciului Rutier se confruntă, zilnic, chiar de mai multe ori pe zi, cu persoane certate cu legea, care se urcă la volan și conduc pe drumurile publice, fără a deține permis de conducere. Cu toate acestea, multe persoane continuă să încalce legea.

Chiar dacă în ultimul timp au fost deschise sute de dosare penale pentru acest gen de infracțiuni, unii indivizi refuză să se conformeze și continuă să ignore legislația în domeniu. Cei mai mulți ajung să fie cercetați penal și condamnați.

Un astfel de caz, unul dintre multe alte astfel de caqzuri, este cel al unui tânăr de 23 de ani, care a ajuns în închisoare tocmai pentru că s-a încumetat și s-a urcat la volan, fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Tânărul a fost condamnat de Judecătoria Medgidia la o pedeapsă privativă de libertate, iar polițiștii de investigaţii criminale din cadrul Poliției municipiului Medgidia l-au identificat, l-au escortat și introdus în Penitenciarul Poarta Albă pentru ispășirea pedepsei.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.