Minor reținut după ce a înjunghiat o persoană și a condus fără permis

0
747
Tribunalul Constanța - foto arhiva

Un adolescent de 17 ani a reușit ”performanța” de a atrage atenția oamenilor legii, fiind chiar propus pentru arestare, după ce a înjunghiat un alt tânăr cu câțiva ani mai mare. Mai mult decât atât, acesta s-a urcat la volan și a condus un autoturism pe drumurile publice, deși e clar că nu deține permis de conducere.

Potrivit polițiștilor din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălnicean, oamenii legii l-au identificat pe tânărul respectiv, bănuit de comiterea faptei. Astfel, în noaptea de 11/12 septembrie a.c., acesta ar fi agresat fizic un bărbat, de 23 de ani, cu un cuțit, pe o stradă din satul Piatra. Totodată, polițiștii au reținut în sarcina tânărului săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, întrucât acesta a fost depistat, în aceeași seară, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Tașaul din satul Piatra.

În cursul zilei de luni, 14 septembrie, a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Constanța, urmând a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.