VIDEO. Coadă de zeci de pensionari, la C.A.R. Nu toți poartă mască!

0
357

Zeci de pensionari stau la coadă, la Casa de Ajutor Reciproc Constanța dedicată lor, încă de pe la ora 11.00. Din păcate, nu toți poartă măști (sau nu le poartă corespunzător) și păstrează distanțarea socială, iar rândul se întinde până la str. Mihai Viteazu.

Majoritatea vârstnicilor au venit să își achite datoriile, pentru că au încasat pensiile și nu știu să plătească ratele on-line. Unii nici nu știu că este posibil acest lucru.

„Și-au luat pensiile și au venit să își achite ratele, de aceea sunt atât de mulți la coadă. S-a format coadă și pentru că nu intră decât câte o persoană la ghișeu, la etaj tot câte o persoană, ca să putem respecta regulile de distanțare socială. Nu se mai formează coadă în instituție, acum se formează afară, de aceea este așa de mare. Dacă ei poartă sau nu mască pe stradă, la coadă, nu este responsabilitatea noastră “, ne-au declarat reprezentanții C.A.R. a Pensionarilor Constanța.

La intrarea în sediul C.A.R. de pe str. Ștefan cel Mare se face triaj epidemiologic și se verifică temperatura fiecărui vârstnic în parte de către unul dintre angajații instituției.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.