Au primit cel mai frumos dar de Crăciun: opt bebeluși s-au născut în zi de sărbătoare la Spitalul Județean din Constanța

0
612
Imagine cu rol ilustrativ. FOTO Moments for a Life, Photography

Nimic nu e mai frumos decât să primești în dar o viață. Să îți ții bebelușul în brațe pentru prima dată, de Crăciun, este o adevărată minune. O minune care a adus lacrimi de fericire pentru câteva mame din toată țară care au născut în aceste zile de sărbătoare.

La cea mai mare unitate sanitară din județul Constanța au venit pe lume de Crăciun 4 fete și 4 băieți. Cei opt micuți și mamele lor sunt în stare excelentă și urmează să ajungă acasă în scrut timp. Așadar, părinţii micuților au primit cel mai frumos cadou, chiar în ziua în care sărbătorim Naşterea Mântuitorului Iisus Hristos. Aceștia sunt convinși că micuții lor vor avea noroc în viață.

Nașterea unui bebeluș este un eveniment unic în viața fiecărei familii, o experiență frumoasă și complexă. La Spitalul Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” din Constanța nașterea se desfășoară în siguranță. 

În 2020, numeroase vise s-au transformat în realitate. Medicii ginecologi ai Spitalului Județean au răspuns cu profesionalism tuturor provocărilor în acest context pandemic. În plus, echipa medicală este una experimentată, încurajează și susțin alăptarea, toate aceste sunt motive importante pentru care părinți din întreaga regiune de Sud-Est aleg să nască aici.

A.V.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.