Au ”zburat” cu mașinile pe DN22A, dar polițiștii le-au tăiat aripile și i-au lăsat pietoni pentru 4 luni

0
724

Polițiștii Serviciului Rutier Tulcea, vineri, 26 mai a.c., au depistat în trafic, pe DN22A, un autoturism care circula cu viteza de 172 km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 90 km/h.

Autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din județul Tulcea.

Acesta a fost sancționat contravențional, conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002 Rep., fiind dispusă și măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile.

Pe același sector de drum, polițiștii Serviciului Rutier Tulcea au depistat un autoturism care circula cu viteza de 163 km/h.

Autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din municipiul București.

Și în acest caz a fost aplicată o sancțiune contravențională, conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002 Rep., fiind dispusă și măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile.

Neadaptarea vitezei la condiţiile de drum reprezintă una dintre principalele cauze generatoare de evenimente rutiere!

Adaptaţi permanent viteza de deplasare la particularităţile de drum şi de trafic!

L.B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.