VIDEO. Viceprimarul Florin Cocargeanu, reacții după eliberarea din funcție

0
186

Consileriii USR Constanța au venit cu primele reacții după ce proiectul pentru eliberarea din funcție a viceprimarului Florin Cocargeanu a fost adoptat în Consiliul Local Constanța.

Florin Cocargeanu: „Astăzi s-a oficializat această alianță prin votul din Consiliul Local (n.r. Între PNL și PSD), privind revocarea mea din funcția de viceprimar. Proiectul a fost propus de domnul primar și deși în codul administrativ se precizează că trebuie să fie motivat temeinic, din punctul meu de vedere, în referatul de aprobare nu există nici măcar un motiv care să stea în picioare pentru o astfel de decizie”.

Stelian Ion: “Constanța este într-o situație jalnică. Orașul este blocat de la un capăt la altul. Acesta se datorează incompetenței lui Vergil Chițac. O alianță cât se poate de toxică, pe care a mai avut-o Constanța (n.r. PNL și PSD). Acum, la Constanța, rotativa PSD și PNL merge ca unsă. Această alianță PNL-PSD a existat încă din anul 2000. Tripleta toxică Vergil Chițac – Felix Stroe – Ion Dumitrache reprezintă o horă a epoleților la Constanța. Din acest moment, în modul oficial, USR Constanța rupe protocolul cu PNL, de la guvernarea locală. Florin Cocargeanu a fost eliberat din funcție tocmai pentru că și-a respectat jurământul depus și atribuțiile”.

P.I.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.