VIDEO. USR Constanța ia atitudine după eliberarea din funcție a viceprimarului Cocargeanu și rupe protocolul cu PNL

4
2244

Deputatul constănțean Stelian Ion (USR) a declarat, vineri, 26 mai a.c., în cadrul unei conferințe de presă, susținute în fața Primăriei Constanța, că din acest moment, nu mai există niciun protocol între PNL și USR.

Din acest moment, în mod oficial, protocolul semnat în 2020, nu mai există. El este reziliat de Vergil Chițac și de PNL, care prin actul pe care l-au desăvârșit astăzi, prin această eliberare din funcție, abuzivă, nelegală aș zice, netemeinică, a oficializat relația lor cu PSD-ul. Nu are rost să îi încurcăm. Relația aceasta de care știam cu toții, nu doar noi, deja a ieșit la suprafață și în mod clar nu există niciun protocol, nicio alianță, între PNL și USR, în momentul de față”, a spus Stelian Ion.

Reamintim că primarul Vergil Chițac a inițiat un proiect pentru revocarea din funcție a viceprimarului USR Florin Cocargeanu, după ce în urmă cu două luni de zile l-a lăsat fără atribuții. Proiectul a fost adoptat, în Consiliul Local Constanța, după ce a primit 19 voturi „pentru” și șapte împotrivă.

VIDEO:

P.I.

Citește și:

4 COMENTARII

  1. Ii doare in Kurdistan de voi. Din păcate, nu sunteți decât niște latrai. Dacă ați fost aliați de ce nu ați sărit la gâtul chitaitorului până acum de a ajuns orașul mai rău decât alea bombardate din Ucraina?

  2. PNL si PSD vor pierde la Constanta asta e sigur.
    La cum arata orasul si la ce taxe avem ( exemplu la metrul cub de apa e exagerat de scump) nici nu e de mirareAcum rămâne de văzut cine preia steagul on mandatul urmator: USR sau AUR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.